неделя, 11 декември 2011 г.

"Фермер си търси жена" или нелепата "сапунка" на Нова

Започнах да следя "Фермер търси жена" с голям интерес. Не веднъж съм си признавала доброволно, че гледам "Море от любов" и всякакви "риалити" поредици, свързани с взаимоотношенията между непопулярни хора. Та "Фермер търси жена" ми хареса в самото начало, щом видях участниците - млади симпатични хора, всеки със своите лични успехи. Въпреки че очевидно тяхното представяне е било доста режисирано, ме впечатли фактът, че са се престрашили да бъдат толкова откровени пред куп непознати. Всъщност това винаги ме е шокирало в "Море от любов". То е очевидно, че аз съм твърде захлюпена, но все пак...


Казват, че предаването "Фермер търси жена" е събрало значителен интерес от страна на жените. Може би, защото голяма част от тях са въздишали по героите на времето си, които всеки ден пристигаха до техния телевизор на кон, развявайки земеделските си мускули.


Подозирам, че част от кандидатките са си представяли как са на крачка да изживеят детската си мечта - да попаднат в ранчото на Освалдо Риос, който да ги обгрижва с десетките си слуги. Оказа се обаче, че нашенските ферми искат копаене, доене на крави, гонене на кокошки, чистене, готвене и... най-вече отделяне от градския начин на живот.

Та всичките момчета, колкото и да бяха различни, не успяха да открият онази Жена, която за 5 дена да ги опознае, да им се хвърли на врата, да извика "Захвърлям всичко!" и... да го направи. В крайна сметка, първият сезон завърши с неуспех. И колкото и да ми беше интересно, ми се струва, че втори сезон няма да има. Защото дори и аз се съмнявам, че за 5 дена тотално режисиране може да се пръкне някоя голяма любов.

Успех на момчетата. И поредно разочарование за мен от Нова.

6 коментара:

Dodi Markov каза...

Мммм, тези дни гледах един епизод от някакво друго подобно шоу. Като цяло идеята им куца, а и той фермера до сега щом не е зел някоя трудна работа. :)

Решението е: Живот без телевизия ;)

Plamena Markova каза...

А пък аз толкова да обичам телевизията... Дори да не гледам, задължително трябва нещо да ми говори :)

Dodi Markov каза...

Радиото също не е лоша алтернатива... Особено голям смях пада с радио "Витоша"!

Plamena Markova каза...

Приемам го на доверие :) А какво правят на това радио, че е толкова смешно?

Dodi Markov каза...

Е българско радио, трябва да пробваш, големи вицове разправят по цял ден!

Violka-Antevasin каза...

Аз бях скептична към предаването Плами, но майка ми го харесва, та понякога го гледах и аз от проклето женско любопитство. На мен да ти кажа, това че всъщност нещата не се получиха при повечето двойки, ми хареса, точно за да покажат, че любовта не е само двама души просто да се харесат и толкова. Има още много неща, които се случват в една връзка, освен чисто физическото харесване (за 6 дни!) А и се питам друго, какво правеха манекенки и абсолютно градски момичета във ферма??? Нима не са знаели какво горе-долу ще се случи, все пак... Именно, това не е имението на Диего (какъв беше там)! ))))

Колкото до радиото... Аз разбира се ти препоръчвам Зи Рок, хаха. Предаването на Краси Москов - HIJACK SHOW е забавно, той ги ръси едни, а и има много приятен глас. ))) Но разнообразието е хубаво нещо, така че ги сменяй всичките радиа, поне има доста избор.